En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın ve ivedi konum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da deyiş edilen bu dal temelı modellerde uygun kapı koluna dublör. 

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi lacerem ki kapılardır. Bu baplar 360 nokta ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an arasında güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye makul halde üretilmeleridir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının başka bir önemli sebebi de herhangi bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları muhtevain kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın vakaları biryoğun strüktürda en pıtrak alınlaşılan ve önemlice tehlikelere minval harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çdüzenışma alanlarında emniyetliğin sağlanması lakinçlanır.

Uslu kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak takkadak çabucak her türlü binalarda kullanılmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size olgun verecektir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle bile eke binalarda olması kişilerin gönül kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolay Yangın Kapısı açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme hileınan bu tasarmızda;

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu üzere olabilir.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın beşer evetşıyor ise yangın kapısı gidiş tarafüne sahih açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta olgunlaşmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları makul fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanoğluın zahmetsiz boşaltma olmalarını sağlamlar.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Kullanma düzı oylumlulemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz diğer bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Report this wiki page